Werking

Wat is de InstantTrust Marine?

De InstantTrust Marine desinfecteert en filtert het water wat uit uw drinkwatertank komt. Uw eigen waterzuiveringsinstallatie aan boord of in uw camper.

Zonder een InstantTrust Marine aan boord.

Met een InstantTrust Marine aan boord.

Het systeem bestaat uit 2 onderdelen:

De InstantTrust UV Unit

Deze UV unit maakt het water schoon. Het is in staat om binnen een milliseconde alle virussen en bacteriën te doden. U kunt hem aansluiten op uw waterpomp of op een stopcontact. 

InstantTrust Marine

Het koude of warme water stroomt door een holle lampbuis en de UV-C straling desinfecteert passerend water in een milliseconde. De werking van de lamp vertoont raakvlakken met die van een TL-buis, maar dan zonder het giftige kwik. De UV-C straling die wordt gemaakt straalt door het glas van de lamp.

InstantTrust Marine

Wat zijn de verschillen met andere UV waterzuiveringssystemen?

  InstantTrust UV Overige UV systemen
Opwarmtijd Minder dan een milliseconde Enkele minuten
Duurzaamheid Geen Kwik in de lamp Kwik aanwezig in UV lamp
Grootte Het past in je hand Grote systemen
Energie Alleen als water getapt wordt Constant energieverbruik
Frisheid Koud water blijft koud Water kan warm worden
Certificering Wereldwijd Vaak geen certificering

  

Het Kraanfilter

Het kraanfilter is het beste filter wat er verkrijgbaar is. Dit filter kan tot 0,01 micron filteren. Het haalt de allerkleinste partikels uit het water. Het kraanfilter brengt ook de smaak terug aan uw water. Het kraanfilter monteert u op het uiteinde van de kraan. De levensduur van het kraanfilter is 3.000 liter of 3 maanden.

De 4 Filter Stadia
Deze unieke filter methode heeft 4 stadia. Het filtert zelfs de allerkleinste partikels

Prescreen
Verwijdert roest, sedimenten en grote partikels.

Granular activated carbon (GAC)
Het kraanfilter gebruikt hoogwaardig actiefkool om chemicaliën van het ongefilterde kraanwater te verwijderen.

Second screen
Verwijdert roest, sedimenten en grotere deeltjes.

Hollow fiber membrane filter
Het geavanceerde meerlaagse holle vezel membraan filter verwijdert roest, bacteriën, colibacteriën bacillen, micro-organismen en microscopische onzuiverheden van het water en andere vloeibare oplossingen zonder het calcium, magnesium en andere mineralen die essentieel voor het menselijk lichaam zijn aan te tasten.

 

Dezelfde membraan techniek wordt gebruikt om bloed te zuiveren in de medische wereld.

U kunt verschillende standen kiezen, het is mogelijk om het water door het filter te laten lopen als u een glas drinkwater pakt. Ook is het mogelijk om het filter te sparen en het water rechtstreeks uit de kraan te laten lopen. Met dit water kunt u uw handen wassen of de afwas doen. Toch is dit water al langs het UV geweest en zijn de bacteriën gedood.

Wilt u geen filter op uw kraan?
Dan bieden wij ook een andere oplossing aan: het in-line filter. Dit filter plaatst u tussen de waterleiding zo dicht mogelijk bij uw tappunt of voor de InstantTrust UV Unit. Al het water zal door dit filter lopen. Het in line filter kan tot 5 micron filteren en heeft een levensduur van 10.000 liter of een jaar.

 Webdesign: Spunk'd reclamebureau