slider-doubleblue-1
slider-itm-1

Waterzuivering aan boord!

Sleept u nog steeds flessen drinkwater aan boord? Drinkt u nooit water rechtstreeks uit uw watertank? Heeft het water uit uw watertank een vieze of muffe smaak? Flessen drinkwater en waterzuiveringstabletten zijn vanaf nu verleden tijd! Met de InstantTrust Marine heeft u uw eigen waterzuiveringsinstallatie. Het compacte apparaat is in staat om uw water binnen een milliseconde te desinfecteren. Het membraan actiefkool filter brengt de smaak terug aan het water en filtert 99,99% van alle overbodige stoffen.

InstantTrust Marine bestellen

Verpakking

InstantTrust Marine & Philips

In samenwerking met Philips is de InstantTrust Marine tot stand gekomen. Een compact apparaat dat, in tegenstelling tot concurrerende producten zoals de Seagull IV, water desinfecteert door middel van UV-straling. InstantTrust Marine werkt bovendien zonder enig gebruik van chemicaliën. Het is dé oplossing voor schoon, veilig en smakelijk drinkwater aan boord. Het met grote regelmaat verversen en reinigen van de watertank op uw boot, het aanhouden van een voorraad flessen mineraalwater en het gebruik vanwaterzuiveringstabletten aan boord is met InstantTrust Marine verleden tijd. Eenvoudig zelf water zuiveren aan boord is nu bereikbaar voor particulieren.

Bekijk alle producten

Glas-water

Baanbrekend & innovatief

InstantTrust Marine is een baanbrekende innovatie op het gebied van waterdesinfectie aan boord. Water dat van de drinkwatertank naar een tappunt wordt gepompt, passeert onderweg een holle Philips UV-C lamp die binnen een milliseconde een einde maakt aan alle micro-organismen. Een omgekeerde osmose filter bestaand uit een membraan met actieve kool verwijderd, indien gewenst, vervolgens verdere microverontreinigingen. Zo heeft u zuiver gemineraliseerd drinkwater, geschikt voor consumptie en koken.

Meer over de werking

Gezin-boot

Eenvoudig naar schoon water

Vervuild water erin, schoon water eruit, onafhankelijk van de temperatuur. De InstantTrust Marine is compact en past overal waar u de desinfectiemodule wilt installeren. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten, werkt op zowel 12 als 24 volt, desinfecteert tot 12 liter per minuut en levert geen drukverlies op. Het in-line en het kraanfilter hebben enigszins impact op de waterstroom, maar bij bijvoorbeeld het vullen van een glas water is dit nauwelijks merkbaar.

Man-vaart

Betrouwbaar drinkwater aan boord

Bent u, net als ons, ook overtuigd van de onmiskenbare voordelen van de InstantTrust Marine? Zoek dan niet verder en gun uzelf de uiterst scherp geprijsde InstantTrust Marine! Wij vinden immers dat iedereen ‘instant’ betrouwbaar drinkwater aan boord verdient.

 

Vragen? Stuur ons een e-mail

Kraanwater-1

Alles in één drinkwater oplossing

Dit UV-C apparaat zorgt voor schoon drinkwater.

Het water wordt door het apparaat gevoerd, waar het eerst door een filter gaat en daarna blootgesteld wordt aan UV-C straling. Deze straling wordt geproduceerd door een lamp en zorgt ervoor dat alle virussen en bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Meer over de Double Blue

DoubleBlue-home

Certificaten

             

Bent u een bedrijf?

Neem dan contact op voor speciale kortingen!

Neem contact op

 Webdesign: Spunk'd reclamebureau