Excellent UVC Koolstof Vervangingsfilter

OmschrijvingArtikelnummer: CB4510CT10

Dit koolstoffilter is geproduceerd met actief kool om het meeste chloor te reduceren. Ook reduceert het een groot gedeelte van nare geuren.

Als het filter gebruikt is in de juiste toepassing, is het superieur in combinatie met een sediment filter. Het koolstoffilter biedt 

When the application call for it, the Classic filter is superior in acting as a sediment and activated carbon filter. This filter provides uitzonderlijke prestaties tegen een concurrerende prijs.

Elk filter wordt verpakt met een polypropyleen buitenlaag om voortijdige verstopping van het koolstofblok te voorkomen. Alle materialen en componenten zijn FDA-compliant, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in woningen, jachten en commerciële drinkwater toepassingen.

Kenmerken & Voordelen

  • Actief kool filter
  • Meest economische oplossing voor chloor smaak en geur reductie
  • Laag drukverlies
  • Filteren van organische oplosmiddelen - 10μ
  • Hoge capaciteit en efficiëntie
  • Ideaal voor zowel pre- en post-RO filtratie

Belangrijke mededeling

Prestatieclaims zijn gebaseerd op een volledig systeem. Het filter moet worden gebruikt in een erkend systeem dat werkt volgens de specificaties van het systeem. Elke instructie moet worden gevolgd om de filter naar behoren te laten functioneren.

Waarschuwingen

Deze filters zijn om te gebruiken met microbiologisch veilig water. Het filter is niet ontworpen om bacteriën of virussen te doden of te verwijderen. Wilt u een complete oplossing die dit wel biedt dan raden wij de Excellent UVC aan.

 Webdesign: Spunk'd reclamebureau